آریا بانو -
میز اردور/ کرم کافی میکس؛
دسر لاکچری
٤٤٠
٠
ایران / چی لازم دارم:
شیر دو لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان
کافی میکس دو بسته
قهوه فوری یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر پر
ماسکارپونه 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
نکته:
نکته 1: این
دسر را میتوانید به صورت قالبی هم درست کنید. بسیار راحت هم از قالب جدا میشود.
نکته 2:ژلاتین را حتماً روی آب سرد باید بریزید.
چه جوری درست میشه:
ژلاتین را روی آب سرد بریزید و کمی که حالتش پفکی(اسفنجی) شد روی بخار کتری بگذارید تا کم کم حل و کاملاً شفاف شود.شیر و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود.بعد کافیمیکس و قهوه را اضافه کنید و یک یا دو جوش که زد، ژلاتین را اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید. بگذارید مواد از داغی بیفتد و کمی خنک شود. خامه و ماسکارپونه را با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد آن را به مواد قبلی که حالا کمی خنک شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.مواد حالا باید کاملاً یکدست باشد. اگرگوله دارد آن را حتماً از صافی رد کنید. مواد را داخل ظرفهای دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.