آریا بانو
میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 - 18:03:01
آریا بانو -
میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک
٣٤٥
٠
نمناک / چی لازم دارم:
ژلاتین : 2 قاشق سوپ خوری
آب : یک فنجان
شکر : یک و نیم فنجان
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
پوست لیمو ترش : یک قاشق مرباخوری
آب لیموترش : یک قاشق سوپ خوری
توت فرنگی :125 گرم
چه جوری درست میشه:
درست کردن ژله روشهای مختلفی دارد که اینبار قصد داریم روش تهیه ژله به سبک ژاپنی ها را آموزش دهیم.
ابتدا توت فرنگی ها را شسته آنها را به شکل حلقه ای برش بزنید، و یا ریز خرد کنید . بستگی به سلیقه خودتان دارد سپس یک فنجان آب را در قابلمه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد ، پودر ژلاتین را داخل آبجوش ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود.
ژلاتین را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود و در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن زرده های آن را برداشته و سفیده ها را خوب هم بزنید تا کف کند. در این مرحله مخلوط آب و ژلاتین را به تدریج به سفیده ها افزوده و به هم زدن خود ادامه دهید.
در مرحله بعد آبلیمو و خلال خلال پوست لیمو را افزوده و تا جایی هم بزنید که مواد غلیظ شود حالا قالب مورد نظر خود را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و برش های توت فرنگی را داخل مواد ریخته و کمی فشار دهید تا داخل مایه ژل فرو رود.
حالا قالب را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب بسته شود سپس بعد از بسته شدن ژله آن را در دیس پذیرایی برگردانید و با کمی خامه و چند تا توت فرنگی تزیین کنید.
البته میتوانید ژله را در لیوان های شیشه ای و یا بستنی خوری بلوری بریزید و ژله را داخل همان سرو نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/152063/میز-اردور--ژله-توت-فرنگی-ژاپنی؛-شفاف-و-شیک
بستن   چاپ