آریا بانو
مکان های ممنوعه ای که هیچ کس اجازه ورود به آن‌ها را ندارد!
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 18:16:43
آریا بانو -
مکان های ممنوعه ای که هیچ کس اجازه ورود به آن‌ها را ندارد! 7
٤٧
٠
برترین ها / در دنیا مکان‌های زیادی وجود دارند که تنها افراد خاصی اجازه رفتن به داخل آن‌ها را دارند، که معمولاً مکان‌های مذهبی یا نظامی هستند. اما مکان‌هایی بسیار بزرگ‌تر مانند یک جزیره یا یک محله وجود دارند که به دلایلی خاص و غیر از دو دلیلی که گفته شد، کسی اجازه رفتن به آن‌ها را ندارد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با 10 مورد از این مکان‌های ممنوعه برای گردشگران آشنا کنیم.
1- جزیره مارها، برزیل
جزیره «Ilha da Queimada Grande» در برزیل که به جزیره مار‌ها ملقب شده، خانه گونه‌های مختلف و جمعیت زیادی از سمی‌ترین و مرگبارترین مار‌های جهان است. زهر افعی‌های طلایی سر نیزه‌ای چنان مرگبار است که گوشت بدن انسان در اطراف محل نیش زده شده را ذوب می‌کند و برخی نیز بر این باورند که در برخی نقاط خاص از این جزیره یک مار در هر متر مربع مساحت دیده می‌شود. به همین دلیل، دولت برزیل به گردشگران یا هر نوع بازدید کننده‌ای اجازه ورود به این جزیره را نمی‌دهد و هر گروه تحقیقاتی نیز که بخواهد از این جزیره دیدن کند باید یک پزشک با پادزهر سم مار همراه آن‌ها باشد.
2- منطقه حائل سازمان ملل، قبرس
در سال 1974 نظامیان ترکیه به قبرس حمله بردند و یک جنگ داخلی بین یونان و ساکنان ترک تبار آن صورت گرفت. وقتی که با اعلام آتش بس، نبرد‌ها به پایان رسید، سازمان ملل کنترل منطقه حاثل در پایتخت قبرس، نیکوزیا، را بدست گرفت. در این منطقه دیوار‌هایی کشیده شده که ترک تبار‌های بخش شمالی شهر که کشوری غیر از ترکیه آن‌ها را به عنوان یک کشور مستقل و مجزا به رسمیت نمی‌شناسد را از یونانی تبار‌های شهر در بخش جنوبی جدا می‌سازد. آن سوی این دیوار‌ها خانه‌ها و کسب و کار‌های متروکه به حال خود رها شده اند. برخی از مناطق «استفاده برای غیرنظامیان» برای ورود افراد غیرنظامی مجاز است، اما دیگر نقاط بیش از دهه هاست که دست نخورده باقی مانده اند.
3- مقبره خین شی هوانگ، چین
کشاورزان چینی در سال 1974 مقبره اولین امپراطور چین، خین شی هوانگ، را کشف کرده و باستان شناسان از آن زمان تاکنون 2.000 سرباز گلی را در این مقبره پیدا کرده و بر این باورند که 8.000 سرباز دیگر هنوز در زیر خاک‌های این منطقه مدفون مانده اند.
علیرغم کاوش‌های باستان شناسی، دولت چین مانع از دسترسی باستان شناسان به مقبره مرکزی محل دفن شدن امپراطور خین شی هوانگ شده است، مقبره‌ای که از سال 210 قبل از میلاد مسیح تاکنون بسته مانده است. این تصمیم تا حدودی برای احترام به جنازه امپراطور گرفته شده، اما بیم از این که مبادا تکنولوژی‌های موجود به آثار هنری باستانی مقبره صدمه بزنند در این تصمیم تاثیرگذار بوده است.
4-چرنوبیل، اوکراین
در 26 آوریل 1984، انفجاری نزدیک چرنوبیل در اوکراین که در آن زمان بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود رخ داد که به بزرگ‌ترین سانحه هسته‌ای تاریخ تبدیل شد. اگر چه تعداد دقیق کشته شدگان در اثر تشعشعات ناشی از انفجار هیچگاه مشخص نشده و امکان مشخص شدن آن نیز وجود ندارد، اما کارشناسان برآورد می‌کنند که بین 9.000 تا 1 میلیون نفر در اثر سرطان‌های ناشی از این تشعشات جان خود را از دست داد یا خواهند داد. بیش از 30 سال پس از این فاجعه، هنوز هم عملیات پاکسازی این منطقه بردوام است و مدیر نیروگاه بر این باور است که این منطقه دستکم تا 20.000 سال غیرقابل سکونت خواهد بود.
5- منطقه 51، نوآدا
دولت ایالات متحده وجود منطقه‌ای به نام منطقه 51 را تکذیب می‌کرد تا این که انتشار اسناد محرمانه مربوط به سال 1992 در سال 2013 پرده از راز این منطقه نظامی در نوآدا برداشت. مقامات رسمی هنوز نمی‌گویند که چه آزمایشات و تحقیقاتی در این مرکز انجام می‌گیرد، اما تئوری‌های توطئه ادعا می‌کنند که فعالیت‌های موجودات فرازمینی در این پایگاه مورد مطالعه قرار می‌گیرند.
با استفاده از گوگل مپس می‌توانید از بالا نگاهی به این منطقه بیندازید، اما بیابان وسیع اطراف پایگاه، و امنیت و حفاظت بالا مانع از این می‌شود که کسی بتواند وارد پایگاه شود. حتی مقامات رسمی که اجازه ورود به پایگاه را می‌یابند سوار هواپیما‌های خصوصی نظامی شده و تا زمان به زمین نشستن هواپیما در فرودگاه مرکز تمامی پنجره‌های آن بسته شده و مسافران بیرون را نمی‌بینند.
6- جزیره سنتینل شمالی، هند
در خلیج بنگال، دو جزیره آندامان و نیکوبار قرار دارند که بخش زیادی از آن‌ها جزو قلمرو هند به شمار می‌آیند.. مردمان سنتینلی در شمال جزیره سنتینل بیش از 60.000 سال است که در این منطقه زندگی می‌کنند و یکی از معدود جوامع باقیمانده در جهان است که به طور کامل از تماس با دنیای خارج از جزیره جدا مانده اند.
در سال 2006 قایق دو ماهیگیر در سواحل جزیره سنتینل شمالی به گل نشست و مردمان بومی قبیله هر دو ماهیگیر را کشتند. از آن زمان به بعد گزارش‌هایی مبنی بر پرتاب نیزه توسط این مردمان به سمت هلی کوپتر‌های رهگذر شنیده شده است. از آنجایی که سنتینلی‌ها هیچ تماسی با بیماری‌هایی نداشته اند که مردم خارج از جزیره در برابر آن‌ها مقاوم شده اند، تماس با خارجی‌ها می‌تواند برای این قبیله مرگبار باشد. از این رو دولت هند توافق کرده که هیچ تلاشی برای برقراری تماس با آن‌ها نداشته و مانع از هر گونه اقدامی برای برقراری تماس با آن‌ها گردد.
7- آرشیو محرمانه واتیکان، واتیکان
در یک منطقه بسیار حفاظت شده و امنیتی در شهر واتیکان، بیش از 53 مایل قفسه وجود دارد که مدارکی مربوط به کلیسای کاتولیک که تاریخ قدیمی‌ترین آن‌ها به قرن هشتم میلادی باز می‌گردد در آن‌ها نگهداری می‌شوند. برخی آثار باستانی مانند نامه ماری ملکه اسکاتلند و خواهش او از پاپ سیکستوس پنجم برای جلوگیری از گردن زدنش و مدارک مربوط به تکفیر مارتین لوتر نیز جزو این اسناد به شمار می‌آیند.
این آرشیو در سال 1881 به روی محققان باز شد، اما گرفتن مجوز برای ورود به آن بسیار دشوار است. محققانی که می‌خواهند به این آرشیو دسترسی داشته باشند تنها برای 3 ماه می‌توانند بر روی مدارک داخل آن مطالعه داشته و هر بار نیز تنها 60 محقق می‌توانند از این آرشیو عظیم دیدن کنند.
8- فورت ناکس، کنتاکی
ساختمان فورت ناکس (Fort Knox) خانه بخش بزرگی از شمش‌های طلای متعلق به دولت ایالات متحده است که بسیاری آن را امنیتی‌ترین و حفاظت شده‌ترین ساختمان در سراسر جهان می‌دانند. هیچ کسی به تنهایی اجازه ندارد وارد این مخزن غول پیکر شود و افراد زیادی با مجوز‌های متفاوت می‌توانند به صورت دسته جمعی وارد آن شوند. رمز‌های متعددی برای ورود به این مخزن وجود دارد که ترکیب آن‌ها می‌تواند کلید باز شدن مخزن باشد و هر بخش از این رمز تنها در اختیار فرد خاصی قرار دارد. بدین ترتیب هیچ کسی بدون کمک همکارانش نمی‌تواند وارد محل نگهداری از شمش‌های طلا شود.
9- مخزن دانه‌های اسوالبارد
در عمق 320 فوتی کوهستانی بین نروژ و قطب شمال، مخزن دانه‌های اسوالبارد (Svalbard Seed Vault) حاوی مجموعه‌ای بسیار بزرگ از دانه غلات در مکانی است که طوری ساخته شده که در مقابل تمامی فجایع ناشی از فعالیت‌های انسان یا فجایع طبیعی دوام بیاورد. اگر یک فاجعه جهانی بزرگ رخ دهد، تمامی 890.000 نمونه دانه خوراکی که از تمامی کشور‌های جهان جمع آوری شده اند می‌توانند غذای متنوع انسان در روزگار پس از فاجعه را تولید کنند.
این مخزن تنها چند بار در سال باز می‌شود و تنها افراد خاصی می‌توانند دانه‌های جدید را در قفسه‌های مخزن قرار دهند. تغییرات آب و هوایی نشان داده مخزن دانه‌های اسوالبارد تا چه اندازه می‌توان موثر و نفوذ ناپذیر باشد. در می 2017، مخازن زیر زمینی یخی آب شد، اما آب نتوانست به درون مخزن نفوذ کند.
10- غار لاسکاوکس، فرانسه
نقاشی‌های پیش از تاریخ در غار لاسکاوکس (Lascaux cave) در سال 1940 کشف شدند و بعد از جنگ جهانی دوم به یک جاذبه گردشگری پرطرفدار تبدیل شد. مونو اکسید کربن موجود در نفس بازدید کنندگان شروع به آسیب زدن به این نقاشی‌ها کرد که اکنون در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است. از این رو این غار در سال 1963 به روی عموم بسته شد و نمونه‌هایی کپی شده از آن‌ها تولید شد که بعد‌ها در انظار عمومی قرار گرفت. از آن زمان تاکنون تنها محققان و حافظان غار اجازه نزدیک شدن به نقاشی‌های اصلی را دارند.

http://www.banounews.ir/fa/News/151756/مکان-های-ممنوعه-ای-که-هیچ-کس-اجازه-ورود-به-آن‌ها-را-ندارد!
بستن   چاپ