آریا بانو
کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 15:17:35
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦١٣
٠
آخرین خبر / مواد لازم :👇
14 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
21عدد بیسکوییت پتی پور کاکائویی
برای محلبی :
شیر 6 لیوان
شکر 1/5لیوان
آردسفید 50 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
وانیل 1 ق م
کره 100 گرم
1لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییتها
پودرکاکائو برای تزیین
دستور تهیه :👇
ابتدا مثل ویدیوبیسکوییت ها را داخل شیر سرد بزنید و تو قالب کمربندی یک ردیف لیدی فینگر ویک ردیف پتی پور بچینید طوری که بینشون فاصله نباشه.حالا محلبی را آماده میکنیم تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنیدتایکدست شه سپس روی حرارت بزارید ومدام هم بزنیدتاوقتی که بجوشه وقل بزنه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد دو دقیقه دیگر تایم بدید بپزه وانیل وکره رو بهش اضافه وازروحرارت بردارید. با قاشق بتدا قسمتهای خالی وسط بیسکویتها رو با محلبی پر کنید وسپس در تمام قسمتها پخش کنید.داخل یخچال بزارید 4ساعت بمونه وخودشو بگیره .برای تزیین روش طرحتونو روی کاغذبکشید وباقیچی قسمتهایی از طرح رو برش بزنید والگو را روی کیک قرار بدید وروش پودرکاکائو الک کنید والگو روآرام برداریدسپس باکمک یک موچین تمیز قسمتهای ظریف رو بردارید خیلی آروم اینکارو انجام بدید که طرح تمیز دربیاد.به همین راحتی
نوش جان
نکته : 👇
میتونید داخل قالب کمربندی باسایز چند سانت بزرگتر هم درست کنیداونوقت بیسکوییت بیشتری میخواد ولی محلبی همین مقدار کافیه
برگرفته از ایسنتاگرام آشپزی خوب

http://www.banounews.ir/fa/News/151705/کیک-پیانو؛-هنرمندانه-ترین-ویدئوی-آشپزی-هفته
بستن   چاپ