آریا بانو
شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 15:17:34
آریا بانو -
شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب
١٥٦
٠
برترین ها / یکی از انواع تارت که طرفداران زیادی دارد، تارت سیب و دارچین است. سیب و دارچین در کنار یکدیگر می‌توانند طعم بسیار خاص و لذتبخشی بوجود بیاورند. البته استفاده از دارچین در این تارت خوشطعم اختیاری است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه تارت سیب و دارچین را بررسی کنیم.
چی لازم دارم:
آرد سفید: 250 گرم
کره سرد: 115 گرم
پودر شکر: 30 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شیر یا آب سرد: یک سوم پیمانه
نمک: یک پینچ
سیب درشت نرم: 4 عدد
کره: برای مواد میانی 80 گرم
دارچین: 1 قاشق سوپ خوری
چه جوری درست میشه:
1- نخست، فر را روشن کنید و آن را روی 180 درجه ثانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
2- آرد و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید.
3- به این مخلوط، کره خرد شده را بیفزایید و با نوک انگشتانتان آن‌ها را با یکدیگر مخلوط نمایید.
4- به ترتیب، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد بیفزایید و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس شیر سرد را کم کم به مواد اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیری یکدست بوجود بیاید.
5- خمیر به دست آمده را در کیسه قرار دهید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
6- ضخامت دو سوم از خمیر را با استفاده از وردنه به نیم سانتی متر برسانید. آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید.
7- کف قالبی که قصد دارید تارت خود را در آن آماده کنید با کره چرب کنید و خمیر را به داخل آن منتقل کنید.
8- سیب‌ها را به صورت مکعبی خرد نمایید و آن‌ها را همراه با کره روی حرارت ملایم قرار دهید.
9- شکر و دارچین را بیفزایید.
10- بعد از این که شکر حل و مواد غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
11- بعد از این که مرحله قبل به خوبی انجام شد، می‌توانید مواد میانی را داخل قالب ریخته و ما بقی خمیر را با استفاده از وردنه باز کنید. سپس سطح قالب را با خمیر بپوشانید.
12- برای این که تارت شما زیبا شود باید روی سطح خمیر را زرده تخم مرغ بمالید.
13- خمیر را به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر بگذارید.
14- صبر کنید تا تارت به خوبی پخته شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/151704/شیرینی-ها--تارت-سیب-و-دارچین؛-پذیرایی-شیک-و-دلچسب
بستن   چاپ