آریا بانو -
شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته
١٢٦
٠
برترین ها / توت فرنگی از میوههای خوش طعم بهاری است که دارای ظاهری زیبا، طعم خوشمزه و خواص بسیاری دارد. از توت فرنگی با عنوان ملکه میوهها در آسیا یاد میشود. توت فرنگی میوهای است غنی از مواد مغذی، ویتامینها و فواید درمانی. معروفترین خواص توت فرنگی عبارت اند از کاهش التهاب در بدن، کنترل فشار خون، کمک به تعادل قند خون و کمک به بهبود افسردگی. از توت فرنگی برای تهیه
دسر و مربا زیاد استفاده میشود و ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه تارت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.
چی لازم دارم:
آرد: 2 فنجان
شکر: دو سوم فنجان
تخم مرغ هم زده شده: دو سوم فنجان
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
کره (بدون نمک): یک فنجان
مواد لازم برای خامه:
زرده تخم مرغ: بزرگ 4 عدد
شکر: یک سوم فنجان
آرد ذرت: 1 قاشق چای خوری
آرد: 2 قاشق چای خوری
شیر: یک و نیم فنجان شیر
وانیل: 2 قاشق چای خوری
چطور بپزم:
1- شکر، نمک و آرد را با استفاده از یک همزن مخلوط کنید.
2- کره را بیفزایید و به مخلوط کردن ادامه دهید.
3- خمیر تهیه شده را در یک فویل قرار دهید و آن را برای دو
ساعت در یخچال بگذارید.
4- بعد از این که خمیر به اندازه کافی سرد شد، آن را از هم باز کنید.
5- خمیرهای اضافی را برای پوشش روی تارت جدا کنید.
6- با استفاده از یک چنگال خمیر ته تارت را حفره حفره کنید و آن را برای 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
7- بعد از طی این مدت، پوسته تارت را برای بیست تا بیست و پنج دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا رتگ آن به طلایی یا قهوهای روشن تغییر یابد.
8- حالا زمان درست کردن خامه فرا رسیده است. زردههای تخم مرغ و شکر را با یک دیگر ترکیب نمایید.
9- آرد و آرد ذرت را الک کنید و آنقدر با هم مخلوط کنید که کالا یکدست شوند.
10- مقداری
شکلات شیری ذوب شده را بروی خمیر پارت بریزید.
11- صبر کنید تا سرد شود. توت فرنگیها را روی آن بریزید.
12- تارت را با خامهای که آماده کردید پر کنید.
13- در پایان دوباره روی آن توت فرنگی قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/151664/شیرینی-ها--تارت-توت-فرنگی؛-لذت-بخش-ترین-دستور-هفته