آریا بانو
ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 10:31:44
آریا بانو -
ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی
٩١
٠
منودلیار / پاپ کورن یک اسنک سالم و کم کالری برای استفاده در میان وعده ها یا زمان هایی است که احساس گرسنگی می کنی. البته که تماشای فیلم یا تلویزیون بودن پاپ کورن صفایی ندارد!
پاپ کورن یک خوراکی سالم و مفید است که مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین های گوناگونی را در خود جای داده است ولی پاپ کورن های فرآوری شده یا پاپ کورن های نیمه اماده ای که درون مایکرویو می گذاریم با منظور من از پاپ کورن فاصله زیادی دارد؛ منظور من پاپ کورن خانگی است که خودت در منزل تهیه می کنی.
تو هم به این مشکل برخوردی که پاپ کورن هایی که در منزل درست می کنی آن طور که دوست داری نمی شوند یا ذرت ها به طور کامل نمی شکفند؟! نگران نباش در این مقاله می خواهم ترفند هایی را با تو در میان بگذارم که به ساده ترین روش ممکن خوشمزه ترین پاپ کورن را در منزل تهیه کنی پس با منودلیار تا پایان این مقاله همراه باش.
پاپ کورن های کارخانه ای یا نیمه آماده حاوی مواد نگه دارنده و افزودنی ها و طعم دهنده های شیمیایی هستند که بی شک خودت از ضرر های آن ها آگاه هستی ولی وقتی خودت می توانی به راحتی این اسنک خوشمزه و هیجان انگیز را در منزل درست کنی چه احتیاجی به تزریق این همه مواد مضر شیمیایی به بدنت هست!
در ضمن دستت هم برای طعم دهی به آن آزاد است: اگر هوس پاپ کورن کره ای کرده ای، آن ها را با کره تهیه کن در غیر این صورت چربی های طبیعی متنوع تری هم در اختیار داری مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل. همچنین می توانی آن را در مایکرویو تهیه کنی تا در زمان هم صرفه جویی کنی البته برای این کار به یک کاسه و یک بشقاب برای روی آن نیاز داری که هر دو برای رفتن درون مایکرویو مناسب و ایمن باشند.
ولی سرآشپز آدام هیچمن (Adam Hickman) روش فوق العاده آسان و شگفت انگیزی را برای درست کردن پاپ کورن روی اجاق دارد که در ادامه می خواهم با تو در میان بگذارم.
برای این کار به دو قاشق غذا خوری کره یا هر چربی طبیعی که دوست داری و یک قاشق غذا خوری نمک نیاز است. اول از همه یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط اجاق قرار بده و کره یا روغن را درون آن بریز تا آب شود. حرارت کره را با انداختن یک دانه ذرت درون آن امتحان کن؛ زمانی که شروع به شکفتن کرد، بقیه دانه های ذرت را درون ماهی تابه بریز.
روی ماهی تابه را با یک در شیشه ای بپوشان تا بتوانی شکفتن ذرت ها را ببینی و سپس ماهی تابه را تکان بده تا تمام ذرت ها به کره آغشته شوند. وقتی ذرت ها شروع به شکفتن کردند، مرتب ماهی تابه را تکان بده تا از سوختن پاپ کورن ها جلوگیری کنی. نمک را زمانی به آن اضافه کن که هنوز پاپ کورن ها گرم هستند.
روشی که سرآشپز آدام هیچمن برای تهیه پاپ کورن دارد یک روش کلاسیک با طعم پر طرفدار کره ای است ولی با این حال راه های متنوع و هیجان انگیز زیادی برای مزه دار کردن پاپ کورن وجود دارد که اگر مثل من اهل امتحان کردن طعم های جدید باشی می توانی به سراغشان بروی مانند پاپ کورن کاراملی، پاپ کورن زنجبیلی، پاپ کورن شیرین دارچینی یا پاپ کورن با ادویه ایتالیایی.

http://www.banounews.ir/fa/News/151574/ترفندهای-آسان-برای-تهیه-بهترین-پاپ-کورن-خانگی
بستن   چاپ