آریا بانو
شام/ دستور تهیه سوپ قارچ و ذرت
يکشنبه 1 ارديبهشت 1398 - 20:08:16
آریا بانو -
شام/ دستور تهیه سوپ قارچ و ذرت
٨٦
٠
سوران / چی لازم دارم:
کره 100 گرم
شیر شیر یک لیتر
هویج متوسط (رنده شده) 2 عدد
کنسرو ذرت یک قوطی
قارچ خرد کرده 300گرم
جو پرک 200 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا جوپرک را با شیر روی شعله گذاشته تا حدود 15 دقیق بجوشد و نرم شود.ذرت را اضافه کرده کمی بعد هویج رنده شده را اضافه می کنیم.سپس قارچ را هم اضافه میکنیم.
آرد را روی شعله کمی تفت میدهیم و کره را به آن اضافه کرده سپس در سوپ می ریزیم.
نمک و فلفل راهم اضافه کرده و دائما هم میزنیم تا ته نگیرد و جا بیافتد.

http://www.banounews.ir/fa/News/151449/شام--دستور-تهیه-سوپ-قارچ-و-ذرت
بستن   چاپ