آریا بانو
میز اردور/ دستور تهیه قرابیه سیب و هویج
يکشنبه 1 ارديبهشت 1398 - 18:45:30
آریا بانو -
میز اردور/ دستور تهیه قرابیه سیب و هویج
٣٦١
٠
ایران / چی لازم دارم:
موادمیانی شیرینی:
هویج 3عددمتوسط(رنده شده)
سیب 2عدد درشت(رنده شده)
کره 10 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد 1ونیم لیوان(کمی بیشتر، تا جایی که خمیر نرمی داشته باشیم و اصلاً به‌دست نچسبد)
کره نرم شده 125 گرم
پودرقند 1چهارم لیوان+1قاشق
زرده تخم مرغ 1عدد
ماست 1قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
گردو 1سوم لیوان برای داخل شیرینی
چه جوری درست میشه:
کره و پودر قند را حدود 5دقیقه بزنید.بعد زرده و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد از آن ماست را بریزید و 1دقیقه با همزن بزنید. بیکینگ پودر و 1و نیم لیوان آرد الک شده را یک دفعه اضافه کرده و با دست ورز دهید.اگر نیاز داشت تا نصف لیوان دیگر هم مجاز هستید آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست آمده کاملاً نرم باشد و اصلاً به دست نچسبد. این خمیر نیاز به استراحت ندارد.بلافاصله از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و روی کاغذ روغنی یا پلاستیک آن را با وردنه باز کنید.ازمواد میانی بین آن بگذارید و چند عدد گردوی نگینی شده هم بگذارید. شیرینی‌ها را فرم دهید و روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا25 دقیقه قرار دهید. برای تزئین هم از شکلات سفید و خلال پسته خرد شده و برگ گل محمدی استفاده کنید. با این میزان مواد حدود20عدد شیرینی به دست می‌آید.
طرز تهیه مواد میانی:
هویج و سیب رنده شده را با شکر و کره روی حرارت زیاد بگذارید تا آب بیندازد. بعد حرارت را ملایم کنید تا کاملاً آبش تبخیر شود و وقتی هویج و سیب رنده شده را با قاشق فشار می‌دهید اصلاً آبی نداشته باشد. حالا دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید تا کاملاً سرد شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/151429/میز-اردور--دستور-تهیه-قرابیه-سیب-و-هویج
بستن   چاپ