آریا بانو -
غذای اصلی/ «شامی بادمجان»، غذایی خوشمزه و مقوی
١١٦
٠
خانواده سبز / چی لازم دارم:
بادمجان پنج عدد
برنج پخته شده نصف پیمانه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم
تخممرغ دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
نمک، فلفل و
روغن مایع به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
* بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک
ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.
* بادمجانها را از وسط دو نیم کرده و در
روغن سرخ مینماییم و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا
روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز میدهیم.
* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در
روغن داغ سرخ میکنیم.
نکــته:
در صورت دلخواه میتوان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.
http://www.banounews.ir/fa/News/151303/غذای-اصلی--«شامی-بادمجان»،-غذایی-خوشمزه-و-مقوی