آریا بانو -
غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی
٦
٠
آخرین خبر / چطوری درست کنم:
طعم اسفناج زیاد غالب نیست و گوشت قلقلیها رو با کمی سس انار تفت دادم .٣٠٠ گرم گوشت چرخ کرده رو با
پیاز و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و سماق و کمی پودرسوخاری خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم و قلقلی میکنیم و با
روغن سرخ میکنیم و در آخر کمی سس انار بهش اضافه میکنم و یه تفت کوچولو میدیم و کنار میزاریم یک دسته اسفناج متوسط خرد شده کمی تفت میدیم بعد کنار میزاریم
برنج رو بصورت کته با آب و
روغن ونمک روی حرارت میزاریم وقتی اب
برنج تموم شد یه قابلمه دیگه میزاریم
روغن توی قابلمه میریزیم و برگهای اسفناج رو پهن میکنیم و
برنج رو بااسفناج و گوشت قلقلی و سماق لای به لای
برنج میریزیم و مقداری شوید خشک روش میریزیم تا طعم بهتری بگیرد و چند حبه سیر داخل
برنج میزاریم و دم میکنیم.