آریا بانو
ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان
شنبه 31 فروردين 1398 - 11:29:13
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٦٢
٠
آخرین خبر / ابتدا صد گرم کره آب شده را با دو قاشق رزماری و یک قاشق برگ_بو و سه حبه سیر له شده و دو قاشق جعفری ریز شده و نمک و فلفل_سیاه و آبلیموترش مخلوط می کنیم
حال از این سس به زیر و روی پوست مرغ و داخل مرغ زده و توی مرغ را با لیموترش و رزماری تازه پر می کنیم
توی ظرف فر پیاز و سیر قرار داده مرغ را روی آن قرار داده و آغشته به روغن_زیتون و نمک و فلفل سیاه می کنیم آبلیموترش روی مرغ ریخته و توی ظرف فر دو استکان سرکه_سفید یا عصاره_مرغ می ریزیم ابتدا با دمای 220 درجه ده دقیقه پخته از آب مواد توی ظرف فر روی مرغ ریخته دمای فر را تا 180 درجه پایین آورده یک ساعت و ربع دیگر می پزیم .

http://www.banounews.ir/fa/News/151046/ناهار-لذیذ-امروز؛-مرغ-بریان
بستن   چاپ