آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج
جمعه 30 فروردين 1398 - 14:19:07
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج
١١٥
٠
چاره‌ چی / مواد مورد نیاز:
75 گرم آرد
½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
½ قاشق چای خوری پودر دارچین
½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 عدد هویج رنده شده
50 گرم گردو خرد شده
30 گرم پودر نارگیل
75 گرم شکر قهوه ای
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
75 گرم کره ذوب شده
مواد لازم برای آیسینگ:
250 گرم پنیر ماسکارپونه
3 قاشق غذاخوری پودر شکر
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
در ابتدا فر را روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم. آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم. گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم. تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم. مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر قرار می دهیم. سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود. برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود. سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم

http://www.banounews.ir/fa/News/150898/شیرینی-ها--طرز-تهیه-کیک-هویج
بستن   چاپ