آریا بانو
دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب
پنجشنبه 29 فروردين 1398 - 10:00:21
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٥٠
٠
آخرین خبر / کشک و بادمجان نام یک خوراک ایرانی است که از کشک، بادمجان و چند افزودنی دیگر تشکیل شده است. این غذا معمولا همراه با نان خورده می‌شود.
بادمجان: 7 عدد
پیاز خرد شده: 2 عدد (1 لیوان)
کشک پاستوریزه: 1 لیوان
روغن:8 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 5 قاشق غذاخوری
سیر:6 حبه
گردو: 5 عدد
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

http://www.banounews.ir/fa/News/150665/دستور-اصولی-برای-غذای-سنتی-و-محبوب
بستن   چاپ