آریا بانو -
شیرینی ها/ «کاپ
کیک سمولینا» با پودر بادام، مغذی ترین پیشنهاد هفته
٣٣١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد سمولینا از گندم دوروم بدست میاد که سرشار ازاملاح و مواد معدنی هست این آرد رو میتونید از لوازم قنادیها تهیه کنید
ارد سمولینا صدو بیست گرم ( معادل یک لیوان فرانسوی دسته دار)
اردگندم هشتاد گرم( معادل نصف همون لیوان )
پودر بادام دو ق غ
پودر نارگیل یک ق غ
تخم مرغ سه عدد متوسط
وانیل مقداری پگین پودر یه ق چ پر
شکر چهارق غ
روغن مایع یک چهارم پ
ماست یک ق غ
شربت شکر یک لیوان
چطور بپزم:
فر رو روشن کنید ...درجه حرارت صدوهشتاد...مدت پخت بیست دقیقه تا نیم ساعت
مواد خشک رو قاطی کنید تخم مرغها رو با شکر خوب بزنید تا سفید و کش دار بشه ماست و
روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید مواد خشک رو مخلوط کنید و با لیسک همبزنید تا یکدست بشه داخل قالب مورد نظرتون بریزید و در فربپزید وقتی که اماده شد
شربت بار ولرم رو روش بریزید و تزیین کنید .
ارد سمولینا اردی با دانه های درشته و شنی هست انتظار لطافت از این
کیک نداشته باشید .
http://www.banounews.ir/fa/News/150271/شیرینی-ها--«کاپ-کیک-سمولینا»-با-پودر-بادام،-مغذی-ترین-پیشنهاد-هفته