آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی کره‌ای
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 19:20:30
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی کره‌ای
٧٩
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد دولیوان
پودر قند 3چهارم لیوان
کره 225 گرم
نشاسته ذرت 1 سوم لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
جه جوری درست میشه:
آرد، پودر قند، نشاسته ذرت و وانیل را با هم الک کرده و کنار بگذارید.کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا رنگش روشن شود. بعد مخلوط آرد را آرام آرام اضافه کنید و با همزن بزنید. آرد را تا جایی اضافه کنید که به شکل خمیری شود.زیاد ورز ندهید. حالت خمیر به شکلی است که ترک‌هایش خیلی راحت گرفته شده و قابل کاتر زدن است. اگر خمیر شل بود می‌توانید نیم ساعت در یخچال بگذارید اما به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نکنید. وسط کاغذ روغنی خمیر را پهن کنید و کاتر بزنید. می‌توانید وسط گل را هم اندازه یک نقطه رنگ خوراکی قرمز بزنید.شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه سانتیگراد برای 15 دقیقه قرار دهید.
نکته:
نکته: اگر می‌خواهید شیرینی‌تان کمتر شیرین باشد می‌توانید مقدار پودر قند را کمتر کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/150197/شیرینی-ها--دستور-تهیه-شیرینی-کره‌ای
بستن   چاپ