آریا بانو
جوجه چینی؛ خوشمزه تر و تردتر از سوخاری
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 22:47:39
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٣٧٧
٠
آخرین خبر / 🍗مواد لازم:
سینه_مرغ : 500 تا 600 گرم
آویشن : 1 قاشق چایخوری
فلفل_پرک (خردشده): 1 قاشق چایخوری
فلفل_سیاه : 1 قاشق چایخوری
نمک : 1.5 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 1 حبه
زعفران : دلخواه
🍗مواد سس:
تخم_مرغ : 1 عدد
آب معدنی_گازدار : 1 بطری (یا دلستر بدون طعم)
نمک : 1.5 قاشق غذاخوری
آرد : 5 قاشق غذاخوری
جوش_شیرین : 1 قاشق چایخوری (یا #بکینگ_پودر : 1 قاشق مرباخوری)
روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سینه مرغ را به ضخامت بند انگشت برش بزنید.
ادویه ها، سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حداقل 2-1 ساعت بزارید بماند تا مزه دار شود.
برای درست کردن سس:
به آرد تخم مرغ، آب معدنی، نمک و بکینگ پودر را اضافه و خوب هم بزنید و تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید، برای 10-5 دقیقه مواد را استراحت بدهید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و فیله ها را دانه دانه سرخ کنید. شما می توانید با سس کچاپ و یا سس مایونز سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149501/جوجه-چینی؛-خوشمزه-تر-و-تردتر-از-سوخاری
بستن   چاپ