آریا بانو
طرز تهیه املت پیتزا
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 15:35:44
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٤٣
٠
آخرین خبر / ابتدا #پنیرایتالیایی #پروولون را برش داده ، به ترتیب نشان داده شده طبق فیلم روی #خمیر👇👇 داخل ظرف قرار می دهیم.
#پیاز و #سیب_زمینی را ریز کرده بین #پنیر ها و خمیر قرار داده ، برای سس از ترکیب زیر استفاده می کنیم:
#تخم_مرغ ها را با #بیکن سرخ شده , #خامه کم چرب و #نمک و #فلفل_سیاه مخلوط می کنیم.
#سس را روی ترکیب #املت ریخته داخل فر با دمای 180 درجه 40 دقیقه می پزیم. 👆👆طرز تهیه خمیر :
مواد لازم برای 400 گرم :
#آردگندم : 250 گرم
#کره : 125 گرم
#زرده_تخم_مرغ : 1 عدد
#نمک : 1 قاشق چای خوری
#مایه_خمیر : 10 گرم
#آب به مقدار لازم
ابتدا کره را آب کرده با نمک و زرده #تخم_مرغ و مایه خمیر حل شده داخل آب را به آرد اضافه می کنیم ، کم کم آب ولرم را اضافه می کنیم تا خمیر یکدست و نچسبی داشته باشیم. یک ساعت جای گرم قرار داده تا ور بیاد.
1h

http://www.banounews.ir/fa/News/149355/طرز-تهیه-املت-پیتزا
بستن   چاپ