آریا بانو -
شیرینی ها/
کیک گلاب با
عطر گل محمدی
٤٦٢
١
زندگی آنلاین / چی لازم دارم: آب 150 میلی لیتر
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
ماست 250 گرم
روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
خلال
پوست یک عدد لیموترش ...
شکر 100 گرم
گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک عدد
مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی
چطور بپزم:
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت
کیک در نظر گرفتهاید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست،
روغن گل آفتابگردان و خلال
پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
مواد را داخل ظرفی که برای تهیه
کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد
کیک به آن نچسبد.
آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.هنگامی که
کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه
شربت میباشد. در یک قابلمهی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.