آریا بانو
سوپ و آش/ سوپ سرد سبزیجات را با خانواده میل کنید
شنبه 17 فروردين 1398 - 13:38:18
آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ سرد سبزیجات را با خانواده میل کنید
١١٥
٠
خراسان / چی لازم دارم:
فلفل دلمه‌ای متوسط – 4 عدد
گوجه فرنگی بزرگ – 2 عدد
خیار پوست کنده و برش خورده (ترجیحا بدون دانه) – 2 عدد
سیر- 2 حبه
سرکه سفید- 2 قاشق غذاخوری
نمک – به میزان لازم
روغن زیتون – 5 قاشق غذاخوری
آب لیمو- یک ونیم قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده – 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
تعدادی از فلفل دلمه‌ای‌ها و گوجه فرنگی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید تا هر کدام به اندازه یک چهارم فنجان برسد. باقی فلفل دلمه ای‌ها و گوجه‌ها را هم خرد کنید و داخل مخلوط کن قرار دهید. خیار، سیر، سرکه، نمک و سه قاشق غذا خوری روغن را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید تا زمانی که کاملا نرم شود.
یک چهارم فنجان باقی مانده فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. پیاز‌ها و یک قاشق غذا خوری آب لیموی باقی مانده را هم به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را به صورت مساوی در شش کاسه بریزید. روی هر کاسه از مخلوط گوجه و فلفل بریزید. سپس دو قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را نیز به صورت مساوی روی همه سوپ‌ها بریزید.(این سوپ مناسب ذائقه کسانی است که پوره سرد سبزیجات را می پسندند.)
کالری: 161
چربی: 11. 9 گرم
پروتئین: 3 گرم
کربوهیدرات: 13 گرم
فیبر: 2 گرم
کلسترول: صفر
آهن: یک میلی گرم
سدیم: 270 میلی گرم
کلسیم: 35 میلی گرم
قند‌: 4 گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/148310/سوپ-و-آش--سوپ-سرد-سبزیجات-را-با-خانواده-میل-کنید
بستن   چاپ