آریا بانو
آموزش تهیه کباب برنجی خراسانی مرحله به مرحله
شنبه 17 فروردين 1398 - 10:12:12
آریا بانو -
آموزش تهیه کباب برنجی خراسانی مرحله به مرحله
٤٨٣
٠
غذالند / کباب برنجی یکی از غذا‌های سنتی استان خراسان رضویی می‌باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می‌شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.
چی لازم دارم:
گوشت: 500 گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: 1 پیمانه
آرد: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.
2. سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.
3. سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می‌افزاییم.
4. روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.
5. در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.
نکات:
برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
این غذا را با نان سرو کنید.
این غذا وعده مناسبی برای شام می‌باشد.
این غذا 40% انرژی، 65% پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.
35% آهن، 40% روی و ⅓ اسیدفولیک و سلنیم و مس مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند.
تامین نسبی ویتامین‌های خانواده B خصوصا ویتامین B3 از دیگر خصوصیت این غذاست.

http://www.banounews.ir/fa/News/148021/آموزش-تهیه-کباب-برنجی-خراسانی-مرحله-به-مرحله
بستن   چاپ