آریا بانو -
مراقب خوراکی هایی که باعث سقط
جنین می شوند باشید
k ٣.٢
٠
بهداشت نیوز / دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص
زنان و
زایمان گفت: مادران باردار باید در ماههای آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه،
سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.
وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه
نوزاد میشود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذاهای بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط
جنین را افزایش میدهد.
این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط
جنین میشود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز
پزشک باشد.
سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و 10 -11 گرم
روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم
بارداری بسیار مفید است.گفتنی است: میتوان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.
http://www.banounews.ir/fa/News/148001/مراقب-خوراکی-هایی-که-باعث-سقط-جنین-می-شوند-باشید