آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه
کیک پر از وانیل
١٤٢
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
آرد بادام: 2 فنجان
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
پنیر خامهای: 2 اونس
کره یا روغن: یک دوم فنجان
خامه ترش: 1 فنجان
اریتریتول: 1 فنجان
زغال اخته: تعدادی
برگ نعنا و استویا برای تزیین
چطور بپزم: 1. فر را تا دمای 200 درجه گرم کنید.
2. قالب
کیک را با کره چرب نمایید.
3. کره و پنیر خامهای را به مدت 10 تا 20 ثانیه در کاسه مایکروویو بگذارید.
4. حال، عصاره وانیلی، اریتریتول و خامه ترش را به آن بیفزایید.
5. در کاسه دیگری بیکینگ پودر را با آرد بادام مخلوط کنید.
6. تخم مرغ را داخل کاسهای که خامه ترش، اریتریتول و عصاره وانیلی را در آن ریخته بودید بریزید.
7. پس از آن که آن را به اندازه کافی مخلوط کردید آن را به کاسهای که در آن آرد بادام و بیکینگ پودر ریختید، منتقل کنید.
8. مواد را به حدی هم بزنید که کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
9. خمیر را در قالب
کیک ریخته و اجازه دهید 50 دقیقه بپزد.
10. تا سرد شدن آن صبر کنید، سپس سینی پخت را بیرون بیاورید.
11. حال میتوانید آن را با استویا، زغال اخته و برگ نعنا تزیین کنید.