آریا بانو
عصرانه/ طرز تهیه «شیرینی شکلاتی»
شنبه 10 فروردين 1398 - 16:29:18
آریا بانو -
عصرانه/ طرز تهیه «شیرینی شکلاتی»
٤١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کره نرم 100 گرم
پودر قند 80 گرم
شکر قهوه ای اگه نداشتید سفید 40 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری استاندارد
آرد 200 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
جوش شیرین یا بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
مواد لازم برای رویه
شکلات تلخ 45 گرم
شیر عسلی 2 قاشق سوپخوری
گردو یا فندق خرد شده 50 گرم
چطوری درست کنم:
میتونید فقط از شکلات سفید و تلخ یا شیری بنماری شده داخل حفرها رو پر کنید و روش مغز بریزید که این کار رو بعد پخت کامل و خنک شدن شیرینی انجام بدید
کره نرم و پودر قند و شکر قهوه ای رو با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه
و کمی تغییر رنگ بده
بعد تخم مرغ ووانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم همزن را خاموش کنید ارد و پودر کاکائو و جوش شیرین یا بکینگ پودر را با هم الک کنید و به مواد زده شده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید مواد را داخل نایلون و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت بدید سپس از یخچال خارج کرده به اندازه گلوله های 10 گرمی یا کوچکتر جدا کرده گرد کنید در سینی که از قبل کاغذ انداختید با کمی فاصله بچینید و با هر وسیله ای که در دسترس بود وسطش حفره ایجاد کنید از مواد میانی گلوله ای کوچکی جدا کرده داخل حفره ها قرار داده و کمی مغز خرد شده بزارید روش و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن کامل در ظرف دردار به مدت 3 تا 4 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قابل نگهداریه
#طرز تهیه رویه شکلات تلخ و شیر عسلی را روی شعله ملایم قرار دادم تا شکلات ذوب بشه بعد نیمی از مغز خرد شده بهش اضافه و مخلوط کردم 1 ساعت داخل یخچال استراحت دادم و استفاده کردم
این شیرینی هنگام پخت کمی تغییر شکل میده
من خودم همیشه وقتی شیرینی رو برای اولین بار درست میکنم اول یه دونه شیرینی رو میزارم داخل فر ببینم زمان پخت با فر من چقدره یا چقدر تغییر شکل میده اگر خیلی شل شد و وا رفت دو قاشق ارد اضافه میکنم چون میزان اب خوری اردها متفاوته

http://www.banounews.ir/fa/News/146145/عصرانه--طرز-تهیه-«شیرینی-شکلاتی»
بستن   چاپ