آریا بانو
شیرینی ها/ «کیک وانیلی»؛ پایه کیک تولد
چهارشنبه 7 فروردين 1398 - 17:24:04
آریا بانو -
شیرینی ها/ «کیک وانیلی»؛ پایه کیک تولد
٠
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
225 گرم کره
2 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
4 عدد بزرگ تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/2 قاشق چای خوری نمک
چطور بپزم:
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب (نان یا کیک صبحانه به سایز 16 در 11در 6 سانتی متر) را با، کره چرب کنید و آرد بپاشید. کره و شکر را با همزن برقی با درجه بالا ( سرعت بالا) بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. وانیل و نمک را به مواد اضافه کنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با درجه پایین همزن بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند ( مواد را بیش از حد هم نزنید). مایه را در قالب آماده شده بریزید. قالب را در فر قراردهید و برای حدود 1 ساعت بپزید. از میزان پخت کیک با فروبردن خلال دندان اطمینان حاصل کنید، اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید کیک آماده است. اگر کیک به سرعت قهوه ای شد روی آن را با ورقه آلومینیومی بپوشانید. اجازه دهید کیک برای مدت 15 دقیقه خنک شود. سپس از قالب خارج کرده روی توری قراردهید تا کاملا خنک شود.
نکات:
1. این دستور به کره و آرد اضافی برای چرب کردن و آردپاشی قالب نیاز دارید.
2. برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید .
3. کره باید در دمای اتاق باشد.
4. در این دستور، اگر دسترسی دارید، می توانید به جای وانیل از عصاره خالص وانیل استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/144162/شیرینی-ها--«کیک-وانیلی»؛-پایه-کیک-تولد
بستن   چاپ