آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پسته ای»
دوشنبه 5 فروردين 1398 - 19:43:54
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پسته ای»
٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد:یک و نیم پیمانه
تخم مرغ:1عدد
پودر قند:نصف پیمانه
کره :75گرم
بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
هل:یک قاشق چایخوری
پودر پسته:5قاشق غذاخوری
شکلات و پودر پسته برای تزیین :به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
آرد و بگینک پودر رو الک کرده و پودر پسته و هل و پودر قند الک شده رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و داخلشون رو به شکل یه حفره کوچک در بیارین و بعد تخم مرغ و کره به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید(هر یک قاشق غذاخوری کره برابر با 20گرم کره) و با دست ورز میدهیم تا مخلوط بشه(اگر احساس کردین خمیر چسبنده هست و قابل قالب زدن نیست کمی ارد اضافه کنید)فقط حواستون باشه خیلی خمیر رو سنگین نکنید.
خمیر را داخل نایلون ریخته و نیم ساعت داخل یخچال بزارید و بعد قالب بزنید.اگر نخواستید قالب بزنید میتونید اندازه گردو برداشته و تو دستتون گرد کنید و داخل سینی که روش کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید و داخل فر 175درجه که از قبل گرم کردید به مدت 10تا 15دقیقه قرار بدین

http://www.banounews.ir/fa/News/142730/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«شیرینی-پسته-ای»
بستن   چاپ