آریا بانو -
میز اردور/ «بستنی چیز
کیک کدو حلوایی»، شیک و مجلسی
٥٢
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
پنیر خامه ای 220 گرم
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
خامه ترش 1 لیوان
ثعلب 1 قاشق چایخوری
شکر 2/3 لیوان
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
شیر 1/2 لیوان
بیسکوییت و خامه برای تزیین
چه جوری درست میشه:
برای تهیه پوره ، کدو حلوایی را بپزید و گوشت آن را با پشت چنگال له کنید.
خامه ترش ، پنیر خامه ای ، شکر ، ثعلب ، دارچین ، پوره کدو حلوایی و
شیر داخل کاسه ای بریزید و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط و یکدست شوند سپس مواد را درون ظرفی فلزی بریزید ، در ظرف را ببندید و چند
ساعت داخل فریزر قرار دهید و هر 30 دقیقه یک بار بستنی را با چنگال کمی هم بزنید ( بستنی باید آنقدر در فریزر بماند تا به بافت مورد علاقه تان برسید ) .
بستنی را پس از آماده شدن در ظرف بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و بیسکوییت خرد شده تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای تهیه بستنی از بستنی ساز هم استفاده کنید ).
نکته ها : در این دستور ثعلب برای بافت بهتر و کشدار شدن بستنی است و میتوانید استفاده نکنید ، میتوانید به جای کدو حلوایی از پوره
میوه های مختلف استفاده کنید و بستنی چیز
کیک با طعم های متنوعی داشته باشید.
برای: 6 نفر
حاضر است در : 240 دقیقه
وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
http://www.banounews.ir/fa/News/142162/میز-اردور--«بستنی-چیز-کیک-کدو-حلوایی»،-شیک-و-مجلسی