آریا بانو
میز اردور/ «کاپ میگو فلفلی با خامه ترش»، شیک و مجلسی
شنبه 3 فروردين 1398 - 19:35:14
آریا بانو -
میز اردور/ «کاپ میگو فلفلی با خامه ترش»، شیک و مجلسی
٨٦
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
میگو 12 عدد
خامه ترش 1/2 لیوان
خمیر فیلو مقدار لازم
جعفری مقداری
لیمو ترش 1 عدد
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، میگوها را بشویید و تمیز کنید.
مقداری از پوست لیمو ترش را رنده کنید و همراه با میگو ، روغن زیتون ، فلفل و کمی نمک داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس میگوها را داخل سینی فر بگذارید و 5 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شوند
در این فاصله کاپ ها را آماده کنید ، خمیر فیلو را به 12 مربع یک اندازه برش بزنید ، روی خمیر ها مقداری روغن مایع بزنید و داخل قالب کاپ کیک قرار دهید سپس قالب را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه نان ها طلایی شود.
پس از آماده شدن کاپ ها ، مقداری خامه ترش داخل هر کاپ بریزید و روی آن چند برگ جعفری و 1 میگوی کباب شده قرار دهید ، روی میگوها کمی آب لیمو ترش بریزید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/141631/میز-اردور--«کاپ-میگو-فلفلی-با-خامه-ترش»،-شیک-و-مجلسی
بستن   چاپ