آریا بانو
ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب
چهارشنبه 29 اسفند 1397 - 13:30:38
آریا بانو -
ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب
٨٦٩
٠
ایران / چی لازم دارم:
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
پیاز رنده شده یک عدد آب
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
آب زعفران غلیظ به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
برنج دو پیمانه
ماست پر چرب یک دوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چطور بپزم:
گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و یک قاشق آب زعفران را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم . این مواد را 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید. برنج را آبکش کرده و بگذارید کاملاً خنک شود. تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به همراه نمک و فلفل با همزن دستی خوب بزنید . سپس ماست،روغن و در آخر زعفران را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. برنج خنک شده را نیز به این مواد اضافه کنید. داخل قالب نچسب را با مقداری کره چرب کنید و مواد گوشتی را کف قالب پهن کنید. از مواد ته‌چین روی گوشت پخش کنید و با پشت قاشق کاملاً آن را منسجم کنید. روی مواد را فویل بکشید و در فر با درجه 190 گذاشته و حدود یکساعت اجازه دهید تا پخته شود. سپس ته‌چین را یک ربع هم بدون روکش داخل فر بگذارید تا روی آن کاملاً طلایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/139950/ناهار--دستور-تهیه-ته-چین-کباب
بستن   چاپ