آریا بانو -
عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی
٦٢٧
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد نخودچی....................................... 500 گرم
پودر شکر یا پودر قند........................... 250 گرم
روغن جامد......................................... 250 گرم
پودر هل.............................یک قاشق چایخوری
چطور بپزم:
پودر قند و
روغن را در کاسهای با گنجایش مناسب ریخته و حدود دو دقیقه با همزن برقی می زنیم. پودر هل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم مانند شود؛ سپس آرد نخودچی الک شده را اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا آرد به خورد
روغن برود. با دست خمیر را ورز میدهیم تا جمع شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شروع به قالب زدن شیرینیها کنید، شیرینیهای قالب زده را با فاصله کم در سینی فر بچینید. روی هر
شیرینی را با یک تکه خلال پسته یا مقداری پودر پسته یا زعفران غلیظ دمکرده تزئین کنید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه و در طبقه وسط قرار دهید. بستگی به میزان حرارت فر از یک ربع تا بیست و پنج دقیقه زمان دهید تا شیرینیها پخته شوند.
نکته:
نکته 1: هل را تازه آسیاب کنید تا
عطر و بوی خوبی به
شیرینی شما بدهد.
نکته 2: خمیر را هم میتوانید فوراً قالب بزنید یا برای یک تا دو
ساعت در کیسه فریزر در جای خنک استراحت بدهید و سپس قالب بزنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/139826/عیدانه--نخودچی؛-محبوب-ترین-در-پذیرایی-نوروزی