آریا بانو
چند نکته در تهیه مرغ شکم پر
چهارشنبه 29 اسفند 1397 - 00:08:22
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - برای درست کردن مرغ شکم پر خوشمزه می توانید داخل شکم آن از خوراکی های ترش مزه مانند آلو و یا رب انار اضافه کنید ما راز و رمزهای یک مرغ خوشمزه شک پر را برای شما عزیزان آماده کردهایم

مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و مجلسی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به استان های شمالی می رسد هر غذایی را که می خواهید طبخ کنید دارای راز و رمز ها و نکات مهم آشپزی است که غذا را خوشمزه تر می کند در این مطلب از پرشین وی ما هر آنچه که درباره مرغ شکم پر باید بدانید را به شما خواهیم گفت
طرز تهیه مرغ شکم پر
موادلازم و طرز تهیه مرغ شکم پرمواد لازم: زرشک مقداری کشمش مقداری قارچ 100 گرم پیاز 2عدد آلو مقداری آب لیمو 2 قاشق چای خوری شکر
به میزان کم سیب زمینی 3 عدد متوسط هویج 500 گرم برگ جعفری مقداری نمک فلفل زردچوبه ادویه پلوئی زعفران
روغن مایع کره جامد تمام مواد بالا به دلخواه است چون ممکن کسی دوست داشته باشه مواده داخل شکم مرغ
ترش تر باشه برای همین مواد ترششو بیشتر میریزه 1- یک عدد پیازرا خورد کرده با روغن تفت می دهیم
تا کمی طلائی شود،تمام ادویه(نمک – فلفل – زردچوبه –ادویه پلویی – زعفران ) را اضافه می کنیم و کمی
تفت می دهیم،شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم بعد زرشک و کشمش را که قبلا با آب شستسم به
آن اضافه می کنیم،قارچ و آلو را هم اضافه میکنیم، بعد از اینکه مواد ما سرخ شد و آب آن
تمام شد از روی گاز بر می داریم ومرغ را که قبلا حسابی شستیم گذاشتیم آبش رفته را بر می
داریم و داخل شکمش را پر می کنیم و شکمش را با نخ و سوزن میدوزیم.
مرغ شکم پر

http://www.banounews.ir/fa/News/139819/چند-نکته-در-تهیه-مرغ-شکم-پر
بستن   چاپ