آریا بانو -
شام/ دستور
سنتی رشته پلو
٥٧٨
٠
ایران / چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده...................... حدود 300 گرم
پیاز بزرگ...............................................................................................یک عدد رنده شده و آب گرفته شده
آرد نخودچی....................... یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه................. ....................................................به میزان لازم
خرما........................................ به میزان دلخواه
برنج.............................................. چهار پیمانه
رشته پلویی..........................................300 گرم
کشمش .................................... به میزان دلخواه
چطور بپزم:
گوشت چرخ کرده، پیازرنده شده آرد نخود چی و ادویهها را مخلوط کرده وخوب ورز می دهیم. سپس کوفتههای کوچک را آماده کرده و سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
برنج را همراه نمک به آب درحال جوش اضافه می کنیم. وقتی که
برنج پخته شد، رشته را به آن اضافه کرده و میگذاریم یک الی دو دقیقه بپزد. ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه گذاشته و
برنج را به همراه ادویه پلویی لایه لایه در قابلمه ریخته و در ظرف را میگذاریم. کمی که بخار
برنج بلند شد مقداری
روغن مایع و کره را با حرارت کم داغ کرده و روی آن میریزیم و میگذاریم دم بکشد. چند خرما که هسته آن جدا شده را سرخ کنید و سپس کشمشها را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید. کشمش و خرماهای سرخ شده را به پیازداغ و کوفته اضافه کنید. در آخر
برنج را در ظرف مورد نظر ریخته و با گوشتهای قلقلی، کشمش، خرما و پیازداغ تزئین کنید.