آریا بانو
عصرانه/ با دسر شیر و نارنگی آخر هفته ای شیرین رقم بزنید
جمعه 24 اسفند 1397 - 21:36:13
آریا بانو -
عصرانه/ با دسر شیر و نارنگی آخر هفته ای شیرین رقم بزنید
٥٩٦
٠
ماهنامه کیک و شیرینی / این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
آب نارنگی: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
شکر: یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم پودینگ:
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
شیر: 2 پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
وانیل: یک قاشق چای خوری
کره: یک قاشق چای خوری
ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
چه جوری درست میشه:
ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.
طرز تهیه لایه رویی:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/138159/عصرانه--با-دسر-شیر-و-نارنگی-آخر-هفته-ای-شیرین-رقم-بزنید
بستن   چاپ