آریا بانو -
میز اردور/ با
دسر عربی پذیرایی رنگین داشته باشید
٢٣٧
٠
عصر
ایران / چی لازم دارم:
شیر 2 لیوان
پودر کرم کارامل آماده یک بسته
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری پر
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی پور یک بسته
چه جوری درست میشه:
ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود.
بعد داخل
شیر جوش دو لیوان
شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.
بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد.
شیرینی این
دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.
http://www.banounews.ir/fa/News/138011/میز-اردور--با-دسر-عربی-پذیرایی-رنگین-داشته-باشید