آریا بانو
تهیه برنج کته ای
چهارشنبه 22 اسفند 1397 - 20:43:57
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - قوت غالب اکثر ما ایرانی ها برنج است ، برنجی که به صورت کته و بدون روغن پخت می شود از سلامت بیشتری برخوردار است برنج جز وعده های اصلی محسوب می گردد ویتامین B در برنج برای پوست و مو بسیار مفید است از جمله خواص برنج برای سلامتی می‌توان به تأمین فوری انرژی، […]

قوت غالب اکثر ما ایرانی ها برنج است ، برنجی که به صورت کته و بدون روغن پخت می شود از سلامت بیشتری برخوردار است برنج جز وعده های اصلی محسوب می گردد ویتامین B در برنج برای پوست و مو بسیار مفید است از جمله خواص برنج برای سلامتی می‌توان به تأمین فوری انرژی، تنظیم و بهبود حرکات روده، تثبیت سطح قند خون و کاهش روند پیری اشاره کرد ما در این مطلب طرز تهیه برنج کته ای خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
برنج کته ای
بعد از شستن برنج درون ان آب بریزید به اندازه ایکه انگشتتان را درون آب برنج کردید یک بند انگشت
آب روی برنج باشد.
به اندازه 2 قاشق روغن به آن اضافه کنید نمک به میزان لازم باشد.
بگذارید برنج بجوشد در هنگام جوشیدن یکی دو بار آن را هم بزنید هنگامی که آب برنج کاملاً برچیده شد
در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملاً دم بکشد
.بیشتر بدانید از خواص برنج
1. تأمین انرژی
برنج سرشار از کربوهیدرات است که به‌عنوان سوخت بدن عمل می‌کند؛
علاوه بر این، در عملکرد طبیعی مغز نیز نقش دارد. کربوهیدرات پس از سوخت‌وساز
در بدن به انرژی کاربردی تبدیل می‌شود. ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد ارگانیک
موجود در برنج، عملکرد و فعالیت متابولیک تمام ارگان‌های بدن را افزایش می‌دهند
که درنهایت به افزایش سطح انرژی منجر می‌شود.
2. جلوگیری از چاقی
از دیگر خواص برنج می‌توان به جلوگیری از چاقی اشاره کرد. دانه‌های برنج
فاقد چربی‌های مضر، کلسترول و سدیم هستند. برنج همچنین به‌عنوان بخش
جدایی‌ناپذیر یک رژیم غذایی صحیح شناخته می‌شود. در حقیقت، هر غذایی
که مواد موردنیاز بدن را تأمین کند، بدون اینکه تأثیرات منفی به‌همراه داشته باشد،
یک امتیاز بزرگ برای سلامتی محسوب می‌شود. سطح بسیار اندک چربی،
کلسترول و سدیم، به کاهش چاقی و عوارض مرتبط با آن کمک می‌کند.
برنج کته ای

http://www.banounews.ir/fa/News/137442/تهیه-برنج-کته-ای
بستن   چاپ