آریا بانو -
عیدانه/ اسلایس
سیب و گردو، ساده و مجلسی
٥٧٦
٠
ایکابان / مواد لازم
225 گرم آرد
160 گرم شکر
125 گرم
روغن مایع
125 گرم ماست
4 عددتخم مرغ
3 عددسیب
3 قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده
3 قاشق چای خوری پودر دارچین
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
اسلایس
سیب و گردو یک نوع
کیک مغزدار بسیار خوشمزه است که مواد میانی آن شامل
سیب ، گردو و دارچین می باشد که
عطر و طعم بی نظیری به
کیک می دهد .
اسلایس
سیب و گردو بافت بسیار نرمی هم دارد و با ظاهری زیبا گزینه ای مناسب برای دورهمی های عصرانه محسوب می شود .
سایت آشپزی و
شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه اسلایس
سیب و گردو با
عطر دارچین را آموزش می دهد .
برای تهیه اسلایس
سیب و گردو ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم . سه عدد
سیب را رنده درشت کرده و داخل تابه ای به همراه 70 گرم از شکر موجود روی حرارت قرار داده و هم می زنیم تا
سیب ها کمی بپزد و آب آن کشیده شود . سپس گردو خرد شده و 1٫5 قاشق چای خوری دارچین را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک زیر حرارت را خاموش می کنیم .
آرد ، بکینگ پودر و مابقی پودر دارچین را باهم ترکیب و 2 بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و بقیه شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ شده و حجم آن دو برابر شود . سپس
روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم می زنیم و بعد ماست را اضافه می کنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا مایع یکدستی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم ( من از قالب مستطیل 24 در 32 استفاده کردم ) سپس نیمی از مایع
کیک را داخل قالب ریخته و بعد از آنکه سطح آن را صاف کردیم ، قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
سپس قالب را از فر خارج کرده و روی
کیک را با مواد میانی که از قبل آماده کرده ایم می پوشانیم و بعد مابقی مایع
کیک را روی مواد ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . روی
کیک را با گردو خرد شده و بادام تزئین کرده و دوباره قالب را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار می دهیم تا اسلایس
سیب و گردو ما بپزد و بعد به مدت 2 دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی
کیک طلایی رنگ شود .
اسلایس
سیب و گردو را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .