آریا بانو -
غذای اصلی/ «ته چین رشته پلو»، پیشنهاد خوشمزه امروز
٣٧١
٠
ایران بانو / این پلو که یکی از پلوهای اصیل
ایرانی است اکثر خانوادهها در شب عید آن را میپزند و معتقد هستند که با پختن آن سر رشته کار به دست میآید شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلویی در اغلب سوپر مارکتها آماده برای فروش هستند.
چی لازم دارم:
برنج.................................................................2 پیمانه
رشته پلویی.................................................200 گرم
زعفران آبکرده....................................نصف فنجان
سینه مرغ.......................................................یک تکه
ماست چکیده...........................................یک فنجان
تخم مرغ............................................................2 عدد
ادویه لویی............................................................کمی
نمک و فلفل.........................................به میزان لازم
کره................................................................150 گرم
چطور بپزم:
ابتدا سینه مرغ را بگذارید تا خوب بپزد و آب آن کاملاً تمام شود.
پس از اینکه خوب پخت داخل ظرفی آن را به اصطلاح ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید.
از سوی دیگر در ظرفی تخم مرغها را شکسته و خوب به هم بزنید سپس ماست و زعفران آب کرده را نیز اضافه کنید و مرغ ریش ریش شده را به مخلوط
بیفزایید.
برنج را به طور جداگانه به صورت کته اما با آب کمتر بپزید تا خیلی نرم نشود در پایان پخت
برنج رشتهها را نیز خرد کرده و اضافه کنید. پس از پخته شدن
برنج همراه با رشته، آن را نیز به همراه کره آب کرده به مخلوط خود اضافه کنید و خوب به هم زده و پس از آن ظرفی پیرکس را کمی چرب کنید و مخلوط را در ظرف ریخته و در دمای 170 درجه در قسمت وسط فر قرار دهید و حتماً شعله بالای فر را نیز در مدت ده دقیقه مانده به اینکه میخواهید آن را از فر خارج کنید، روشن کرده تا روی آن هم خوب برشته شود. ته چین رشته شما آماده است میتوانید آن را با کمی رشته پخته شده و در کره و زعفران تفت داده شده و همچنین بادام و کشمش سرخ شده تزئین نمایید و سپس سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/135899/غذای-اصلی--«ته-چین-رشته-پلو»،-پیشنهاد-خوشمزه-امروز