آریا بانو
غذای اصلی/ دستور تهیه کتلت مرغ و هویج
جمعه 17 اسفند 1397 - 13:11:20
آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه کتلت مرغ و هویج
١٤٠
٠
سفره ایرانی / چی لازم دارم:
فیله سینه مرغ: 2 عدد
هویج (رنده شده): 2 عدد
پیاز (خرد شده): 2 عدد
کره: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
تخم مرغ: یک عدد
برگ جعفری (خرد شده): یک عدد
جو پرک (پودر شده): 4 الی 5 ق س
روغن: برای سرخ کردن
چطور بپزم:
1. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. هویج رنده شده و پیاز خرد شده رادر آن تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید.
2. نمک و فلفل سیاه بزنید. مقداری برگ جعفری خرد شده و تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی جدا کنید و کف دست شکل دهید.
3. آنها را در جو پرک پودر شده بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها را روی دستمال کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرتفه شود. سپس سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/135251/غذای-اصلی--دستور-تهیه-کتلت-مرغ-و-هویج
بستن   چاپ