آریا بانو
تیلاپیا را خوشمزه تر از همیشه نوش جان کنید
سه شنبه 14 اسفند 1397 - 12:46:41 PM
آریا بانو -
تیلاپیا را خوشمزه تر از همیشه نوش جان کنید
k ٢.٥
٣
تک آشپز / در این نوشته چند روش برای مزه دار کردن ماهی تیلاپیا ارائه خواهیم کرد. ماهی تیلاپیا و ماهی سالمون از خوشمزه ترین انواع ماهی ماهی به شمار می روند.
ماهی تیلاپیا بافت نرم و لطیفی دارد و بر خلاف تصور عموم یک نوع ماهی خاص نیست بلکه نام رده ای از ماهی هاست که شامل بیش از 100 گونه ی مختلف می شود. پرورش این ماهی اقتصادی است و در دنیا پرورش آن بسیار رواج دارد.
روش اول مزه دار کردن با عسل و لیمو
در این روش ماهی تیلاپیا با استفاده از عسل و لیمو مزه دار می شود.
چی لازم دارم:
4 عدد فیله تیلاپیا
آب یک عدد لیمو ترش تازه
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک و یک دوم قاشق غذا خوری عسل
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر
برای پخت
یک دوم فنجان آرد (آرد سفید یا آرد گندم کامل هر دو خوب است)
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
یک تا دو قاشق غذا خوری روغن زیتون (برای سرخ کردن در ماهیتابه)
چه جوری درست میشه:
آب لیمو را با روغن زیتون، عسل، نمک، فلفل و پودر زیر با هم مخلوط کنید و ماهی را بین یک تا 24 ساعت در یک ظرف در بسته درون ان بخوابانید. هر چه مدت زمان بیشتر باشد بهتر است. پس از آماده شدن برای پخت آرد و نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. ماهی را از ظرف مواد مزه دار کننده در بیاورید در مخلوط آرد بغلتانید تا هر دو سمت به مواد آغشته شود و در ماهیتابه ای که 2 قاشق روغن زیتون در آن گرم شده است قرار دهید تا سرخ شود. از لیموی تازه برای دورچین هنگام سرو استفاده کنید.
مواد لازم برای روش دوم مزه دار کردن با ادویه
چی لازم دارم:
2 عدد فیله ماهی تیلاپیا
یک قاشق غذا خور کره آب شده
به اندازه یک قاشق چای خوری از مخلوط مزه دار کردن استیک مونترال (2قاشق غذا خوری فلفل سیاه، یک قاشق غذا خوری خردل، 2 قاشق چای خوری تخم ریحان، یک قاشق چای خوری تخم گشنیز، یک قاشق غذا خوری نمک، سک قاشق غذا خوری پودر سیر، یک قاشق چای خوی فلفل قرمز)
یک دوم قاشق چای خوری جعفری خشک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا
یک چهارم قاشق چای خوری پودر آویشن
یک هشتم قاشق چای خوری پودر پیاز
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل
پودر سیر به مقدار دلخواه
چه جوری درست میشه:
ماهی را در این مواد بخوابانید و در ظرفی که با کره چرب شده در فر 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سانتیگراد (سلسیوس) بپزید. ماهی ظرف 10 دقیقه آماده ی سرو خواهد شد.
امیدواریم از این دو روش مزه دار کردن ماهی تیلاپیا لذت ببرید.

http://www.banounews.ir/fa/News/133867/تیلاپیا-را-خوشمزه-تر-از-همیشه-نوش-جان-کنید
بستن   چاپ