آریا بانو
میز اردور/ پای دریایی برای مهمانی های رسمی
جمعه 10 اسفند 1397 - 11:32:39
آریا بانو -
میز اردور/ پای دریایی برای مهمانی های رسمی
٥٣
٠
بیست ستون / چی لازم دارم:
ماهی سالمون : 500 گرم
میگو : 250 گرم
ماهی سفید : 500 گرم
ساقه کرفس : 2 عدد
سیب زمینی : 1 کیلو
شیر : 4/1 پیمانه
هویج : 2 عدد
جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
آرد سفید : 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو : 1 قاشق سوپ خوری
کره : 50 گرم
پنیر چدار رنده شده : 1 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بعد از پوست گرفتن در درون ظرفی با گوشت کوب له کنید. سپس کره، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پوره سیب زمینی به دست آید. ماهی و میگوهای تمیز شده را خرد کنید. در کیسه پلاستیکی ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا تکه های ماهی و میگو به آرد آغشته شوند. سپس آنها را با نمک، آب لیمو و فلفل در ظرفی بریزید و تکه های ماهی و میگو را به این مواد آغشته کنید. تکه های ماهی و میگو را در ظرف سرو بچینید. هویج شسته را پوست بگیرید و رنده کنید. کرفس را رنده کنید. حالا هویج و کرفس رنده شده را روی تکه های ماهی و میگو بریزید و روی مواد پنیر و جعفری خرد شده بریزید. در آخر پوره سیب زمینی را روی مواد بریزید و به مدت 40 دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا ماهی و میگو خوب پخته شود. پای دریایی ماهی و میگو آماده سرو است.

http://www.banounews.ir/fa/News/132397/میز-اردور--پای-دریایی-برای-مهمانی-های-رسمی
بستن   چاپ