آریا بانو
غذای اصلی/ خورش فسنجان با گوشت اردک
دوشنبه 6 اسفند 1397 - 16:06:08
آریا بانو -
غذای اصلی/ خورش فسنجان با گوشت اردک
١٣٨
٠
بیتوته / فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.
چی لازم دارم:
گردو 300 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
اردک کوچک درسته 1 عدد
شکر و نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار به میزان لازم
رب گوجه فرنگی تفت داده شده 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.
بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید
span id="footercontent">همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar /

http://www.banounews.ir/fa/News/130664/غذای-اصلی--خورش-فسنجان-با-گوشت-اردک
بستن   چاپ