آریا بانو
فوت آشپزی/ علت و رفع خشکی و ترد شدن شیرینی ها
شنبه 4 اسفند 1397 - 18:23:42
آریا بانو -
فوت آشپزی/ علت و رفع خشکی و ترد شدن شیرینی ها
٩٤٣
١
سفره خونه / برخی از شیرینی ها طبیعتا مانند شیرینی های نارگیلی وقرابیه ها باید کشدار باشند . اگر این نوع شیرینی ها خشک و ترد باشند باید اشکال را رفع کرد . استفاده از شکر سفید باعث خشک و ترد و شکنندگی شیرینی ها میشود و در برخی از آنها باید از شکر قهوه ای یا سرخ استفاده کرد. ( طبیعی است که در شیرینی نارگیلی و قرابیه های بادام و سفیدر نگ نمی توان از شکر قهوه ای استفاده کرد .
در این مواقع باید شیرینی ها را چند دقیقه زودتر و در حالیکه هنوز وسط شیرینی ها بسته نشده و نرم است , از فر بیرون آورد تا کاملا سفت نشود . در این شیرینی ها به جای دو عدد زرده تخم مرغ باید از یک تخم مرغ کامل ( سفیده + زرده ) استفاده کرد . این کار باعث افزودن رطوبت بیشتری به شیرینی میشود و باعث کشدار شدن آن میگردد .
برخی آردها از مقدار پروتئین زیادتری برخوردارند مانند آرد نان که میتواند در خمیر بافت منسجم تری ایجاد کند ولی مقدار زیادی آن میتواند در عین حال شیرینی را ترد تر و صاف تر و پخ تر کند .
گاه یاستفاده از ترکیب دو نوع شکر : سفیدو قهوه ای با نسبت نصف به نصف میتواند به کشدار شدن شیرینی کمک کند و نیز استفاده از ملاس یا شهد خرما و شهد انگور به جای شکر قهوه ای میتواند این امر را بیشتر محقق کند و رطوبت و نرمی بیشتری به شیرینی خواهد داد
استفاده از بکینگ پودر به جای جوش شیرین به حالت اسیدی خمیر افزوده و از تردی و شکنندگی شیرینی میکاهد در نتیجه شیرینی کشدار تر و نرم تر میشود . برای هر پیمانه آرد یک ق چ بکینگ پودر استفاده کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/129738/فوت-آشپزی--علت-و-رفع-خشکی-و-ترد-شدن-شیرینی-ها
بستن   چاپ