آریا بانو -
طرز تهیه
شیرینی قیطونی
مواد لازم برای
شیرینی قیطونی :
پودرقند | 180 گرم |
آرد سفید | 180 گرم |
آرد نخودچی | 180 گرم |
روغن جامد | 180 گرم |
پودر زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
پودرهل | 1 قاشق مرباخوری |
گلاب | 1/2 پیمانه |
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی | به میزان لازم |
* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
طرز تهیه
شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل 5دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و
زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا 1 بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من 15 گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای 160درجه به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته