آریا بانو
طرز تهیه شیرینی قیطونی
شنبه 4 اسفند 1397 - 10:07:32
آریا بانو -
طرز تهیه شیرینی قیطونی
مواد لازم برای شیرینی قیطونی :
پودرقند 180 گرم
آرد سفید 180 گرم
آرد نخودچی 180 گرم
روغن جامد 180 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
پودرهل 1 قاشق مرباخوری
گلاب 1/2 پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی به میزان لازم

* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم
طرز تهیه شیرینی قیطونی:
کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل 5دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا 1 بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من 15 گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای 160درجه به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/129578/طرز-تهیه-شیرینی-قیطونی
بستن   چاپ