آریا بانو
سوپ و آش/ دستور تهیه آبگوشت مرغ
جمعه 3 اسفند 1397 - 22:59:25
آریا بانو -
سوپ و آش/ دستور تهیه آبگوشت مرغ
k ١.١
٠
آکا ایران / چی لازم دارم (6-5 نفر):
مرغ متوسط یک عدد
لپه یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط یک عدد
مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی یک فنجان
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی 5 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. مرغ سرخ شده را با 4 لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/129494/سوپ-و-آش--دستور-تهیه-آبگوشت-مرغ
بستن   چاپ