آریا بانو
غذای اصلی/ توپک سیب زمینی پنیری؛ پیش غذایی شیک
جمعه 3 اسفند 1397 - 17:39:16
آریا بانو -
غذای اصلی/ توپک سیب زمینی پنیری؛ پیش غذایی شیک
٧٣٤
٠
کتاب کاله / توپک سیب زمینی با پیازچه را به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه یا عصرانه به خصوص برای کودکانتان می‌توانید در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
3 عدد سیب زمینی متوسط
یک‌چهارم فنجان پودر پنیر پارمسان
یک‌دوم فنجان پودر سوخاری
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
یک‌چهارم فنجان خامه غلیظ
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری کره
یک‌دوم قاشق چای‌خوری سیر خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 عدد تخم مرغ
چطور بپزم:
سیب زمینی را آب‌پز کرده و به وسیله گوشت‌کوب له کنید. وقتی سیب زمینی کاملا از دما افتاد و خنک شد، پودر سوخاری، پیازچه، پودر پنیر پارمسان، ماست، خامه، کره، سیر و ادویه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دست فرم دهید. سپس در مایه تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید. دو بار این کار را تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود؛ چون در غیر این صورت ممکن است در حین سرخ شدن پاره شود. در نهایت توپک‌ها را داخل روغن سرخ کنید.
برای سرو، 1 قاشق سس مایونز را با 2 قاشق ماست و کمی پیازچه و فلفل قرمز مخلوط کرده و با توپک‌ها سرو کنید.
می‌توانید به جای آبپز کردن سیب زمینی‌ها، آن را از وسط نصف کرده، در سطح آن خراش ایجاد کنید و داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
همانطور که گفتیم، توپک‌ها را دو بار در پودر سوخاری بخوابانید تا در مرحله سرخ کردن مشکلی برایتان پیش نیاید.

http://www.banounews.ir/fa/News/129359/غذای-اصلی--توپک-سیب-زمینی-پنیری؛-پیش-غذایی-شیک
بستن   چاپ