آریا بانو
سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی
جمعه 3 اسفند 1397 - 01:00:32
آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی
٥٠٦
٠
برترین ها / زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم:
150 گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
100 گرم جوی پوست کنده
4 عدد هویج
200 گرم کرفس
2 مشت گشنیز تازه
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه :
برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
3 لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود 2 ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
جو پوست کنده رو هم همراه 3 لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای 1 الی 2 ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.
بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.
وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.
گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود 2 الی 3 لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.
در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/129213/سوپ-و-آش--سوپ-گوشت-و-سبزیجات؛-یک-شام-زمستانی
بستن   چاپ