آریا بانو
میز اردور/ طعم خوش سس لبنانی «موهامورا» چشیدن دارد
پنجشنبه 2 اسفند 1397 - 12:37:22
آریا بانو -
میز اردور/ طعم خوش سس لبنانی «موهامورا» چشیدن دارد
٢٤٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
سیر 4 حبه
گردو 50 گرم
زیره سبز 3/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده)
رب انار 1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)
چه جوری درست میشه:
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2. حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.
5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/129129/میز-اردور--طعم-خوش-سس-لبنانی-«موهامورا»-چشیدن-دارد
بستن   چاپ