آریا بانو -
شام/ ته چین دارچینی با دوپیازه میگو جنوبی
٩٢٩
٣
کوکپد / من عاشق این غذا هستم، پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید و میل کنید
مواد لازم 3 تا 4 نفر
میگو به مقدار لازم - من 30 عدد متوسط گذاشتم
1 عدد
پیاز بزرگ
1 پیمانه کشمش
زعفران دم کرده به مقدار لازم
2 و 1/2 پیمانه
برنج از قبل خیس کرده
6 قاشق غذاخوری ماست پر چرب
2 عدد تخم مرغ
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم
شکر به مقدار دلخواه
مراحل2
ساعت ابتدا
برنج رو میپزیم اما نیم دون
بعد از آبکش کردن
برنج ، در یک ظرف دو تخم مرغ رو هم میزنیم تا یک دست شود. ماست را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم، زعفران را اضافه میکنم و هم میزنیم کمی نمک و فلفل و دارچین را اضافه میکنیم، اگر
دوست داشتید سه قاشق شکر هم اضافه کنی.د نصف
برنج رو در مواد بریزید
کامل هم بزنید که مواد تخم مرغی به خورد
برنج برود ، مقداری از کشمش ها رو با
روغن تفت دهید ، یک قابلمه نچسپ رو کامل چرب کنید کمی از
برنج زعفرانی رو ته قابلمه بریزید و صاف کنید، بقیه
برنج زعفرانی را با کشمش ها مخلوط کنید و در قابلمه بریزید و خوب فشار دهید، نصف
برنج باقیمانده ساده رو بریزید در قابلمه و خوب فشرده کنید و سر قابلمه را ببندید و روی شعله کم بزارید دم بکشه حدود دو
ساعت پیاز رو خلالی کرده و سرخ کنید. وقتی سبک شد مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید، وقتی خوب سرخ شد میگوها را یکی یکی بچینید روی پیازها مقداری زعفران و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید، شعله زیر ماهیتابه رو زیاد کنید تا میگوها آب نیندازند
وقتی میگوها جمع شدند میگوها را برگردانید تا طرف دیگر اونها هم سرخ شود و در آخر باقیمانده کشمشها رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا جا بیفتد
سیب زمینی ها را خلال کرده وبشویید و خشک کنید و سرخ کنید ، سعی کنید
روغن سیب زمینی رو با حوله مخصوص بگیرید
وقتی تهچین دم کشید ، در ظرف مناسب برگردونید و دور تهچین رو با دوپیازه و
سیب زمینی تزیین کنید
امیدوارم لذت ببرید از این غذا