آریا بانو
دستور تهیه ساندویچ مرغ با سس پستو
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 13:43:16
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٤٨
٠
آخرین خبر / مواد لازم: برای 16 نفر
خمیر پیتزا : 680 گرم
سینه مرغ آبپز ریش ریش شده: 3 پیمانه (375 گرم)
سس پستو : 230 گرم
پنیر موزارلا رنده شده: 2 پیمانه (200 گرم)
کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری
سیر : 3 حبه
جعفری : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر پیتزا را به چانه های کوچک تقسیم کرده و آنها را مانند فیلم به صورت رول های باریک درآورده و گره بزنید یا می توانید چانه های کوچک درون ظرف بچینید و 10 دقیقه به خمیر استراحت دهید سپس به مدت 12 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود، بعد از پخته شدن نان را از ظرف خارج کرده و با یک چاقو از وسط آن را برش بزنید و لایه زیرین را مجددا در ظرف گذاشته و سینه مرغ آبپز ریش ریش شده را بر روی نان قرار دهید بعد سس پستو را بر روی مرغ ها پخش کنید و پنیر موزارلای رنده شده را بر روی آن بریزید و لایه ی دیگر نان را بر روی مواد قرار دهید در ظرفی کره ذوب شده را با سیر خرد شده و جعفری خرد شده مخلوط کرده و سطح نان را با برس آغشته به این مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/128739/دستور-تهیه-ساندویچ-مرغ-با-سس-پستو
بستن   چاپ