آریا بانو -
غذای ملل/ فریتاتا؛ کوکوی محبوب اروپایی
٢٩٨
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی پخته 80 گرم
فلفل دلمهای زرد ریز خرد کرده 200 گرم
سیبزمینی پخته 1 عدد کوچک رنده کرده
سفیده تخممرغ 10 عدد
برگ ریحان خرد کرده 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کم
اسفناج خرد کرده 1 پیمانه
پنیر موزارلای دالیا، رنده کرده 150گرم
چطور بپزم:
روغن، نخود، فلفل و سیبزمینی را در تابه مناسبی بریزید و یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید.
آنگاه سفیده تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بزنید تا برفی و پفکی شود.
ریحان، اسفناج، نمک و فلفل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
حالا تابه مناسب و نچسبی را با
روغن چرب کنید و مایه را درون تابه بریزید.
سپس پنیر را رویش بپاشید. در فر گرم کرده در طبقه وسط بهمدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.